, ,

GARMIN Fishfinder Striker 4

Garmin
Dostupnost:

Nema na zalihi


Jamstvo: 12 mjeseci
Dostava: 33,00 kn

GARMIN fishfinder Striker 4 (s krmenom sondom CHIRP 77/200kHz, 4-pin),GPS

•Jednostavan 3,5-inčni fishfinder uređaj sugrađenim GPS-om iznimne osjetljivosti

210,24

Nema na zalihi

GARMIN fishfinder Striker 4 (s krmenom sondom CHIRP 77/200kHz, 4-pin) ,GPS

•Jednostavan 3,5-inčni fishfinder uređaj s ugrađenim GPS-om iznimne osjetljivosti
• Pronađite ribu i označavajte omiljena mjesta, dokove i pristanišne rampe kako biste im se kasnije mogli vratiti
• Praktično upravljanje tipkovnicom
• Isporučuje se s CHIRP sondom za sonar (77/200 kHz)
• Snaga odašiljanja (200 W RMS) / (1600 W od vrha do vrha)
• Nadogradite do CHIRP tehnologije visokih performansi pomoću sondi GT8 ili GT15 (obje se prodaju odvojeno)

Pronalaženje ribe nikada nije bilo tako jednostavno kao uz STRIKER 4 fishfinder uređaj. Označite svoja omiljena mjesta, pristanišne rampe i dokove kako biste im se naknadno mogli vratiti, a omiljene točke i rute možete dijeliti s drugim STRIKER i echoMAP™ kombiniranim uređajima. Tehnologija Smooth Scaling™ osigurava neprekidan prikaz slike prilikom promjene mjerila raspona dubine. Premotavanje povijesti sonara omogućuje vam vraćanje kroz slike sonara kako biste označili točke koje su vam možda promaknule. Uz to, uređaj ima ugrađenu bljeskalicu i prikazuje podatke o brzini. Isporučuje se s nosačem koji se može nagnuti/zakrenuti, CHIRP sondom od 77/200 kHz i nosačima, opremom i kabelom za montažu na krmeno zrcalo i vanbrodski motor. Ako želite CHIRP tehnologiju visokih performansi, nabavite sondu GT8 ili GT15 (obje se prodaju odvojeno).

Doživite CHIRP jasnoću
STRIKER 4 fishfinder uređaj isporučuje se s Garmin CHIRP (77/200 kHz) sondom koja osigurava zamjetno bolju jasnoću i detalje prikaza ribe i struktura u usporedbi sa standardnim sondama od 77/200 kHz. Umjesto da odašilje samo 1 jedinstvenu frekvenciju, CHIRP sonda šalje neprekidan snop frekvencija koje se kreću od niskih do visokih i zatim pojedinačno interpretira njihove povratne signale. Obzirom da frekvencije daju više informacija, CHIRP sonarna tehnologija stvara oštriji prikaz ribe u luku i daje bolje razdvajanje ciljeva. Uređaj možete nadograditi na Garmin CHIRP tehnologiju visokih performansi koja vam daje kristalno jasne sonarne slike s još boljim r azdvajanjem ciljeva i rezolucijom koja ostavlja bez daha i na velikim i na malim dubinama. Kako bi ribolov bio još uspješniji, konture dna su vidljivije, čak i kada se brzo krećete, a šum signala suzbija se na većim dubinama što omogućuje pravovremenu interpretaciju onoga što se nalazi ispod površine.

Označite mjesta GPS-om iznimne osjetljivosti
Za razliku od standardnih, STRIKER fishfinder uređaji imaju ugrađeni GPS iznimne osjetljivosti koji vašu trenutnu lokaciju određuju brzo i precizno.

Jednostavna navigacija uz točke na karti
Obzirom da fishfinder uređaji iz serije STRIKER imaju ugrađeni GPS iznimne osjetljivosti pa svoju lokaciju možete vidjeti u odnosu na označene točke.

Brzinu provjerite na zaslonu STRIKER fishfinder uređaja.

Stacionarni ribolov s ugrađenom bljeskalicom
STRIKER uređaji kombinacija su fishfinder uređaja i bljeskalice.

Ponesite fishfinder uređaj sa sobom
Dostupan je i komplet koji štiti vaš STRIKER fishfinder uređaj s GPS-om i u kojem ga možete nositi pa je idealan za ribolov iz kajaka i kanua ili ribolov na ledu. Isporučuje se sa zabrtvljenom punjivom baterijom s punjačem, ugrađenim upravljanjem i pohranom kabela sonde i vakuumskim nosačem za montiranje i pomicanje sonde.