, ,

Corrigo Mont AC za 3 dana – montaža klima uređaja

Vivax
Dostupnost:

Nema na zalihi


Jamstvo: 0 mjeseci
Dostava: 33,00 kn

Montaža Vivax klima uređaja u tri dana

209,39

Nema na zalihi

Montaža Vivax klima uređaja
Instalacija klima uređaja do 5,5 kW. Uključuje instalacije do 3 metra udaljenosti između unutarnje i vanjske jedinice, jedan proboj zida između unutarnje i vanjske jedinice, postavljanje vanjske jedinice na visini do 6 metara, puštanje u pogon i edukaciju korisnika. U cijenu montaže su uključeni pocinčani nosači vanjske jedinice. Proboj zida se odnosi na zidove do 30cm debljine (za deblje zidove se vrši nadoplata u dogovoru sa monterom na licu mjesta). Uštemavanje instalacija u zid nije uračunato u osnovnu cijenu.
• Za visine preko 6 metara koristi se auto dizalica koja se naplaćuje po satu 300,00kn+pdv
• Ako je instalacija duža od 3 metra naknadno se naplaćuje materijal po metru 120,00kn + pdv • Montaža klima uređaja od strane ovlaštenog servisa je bitna i jer je to preduvjet ostvarenja jamstva.
*Usluga montaže dolazi u obliku vaučera koji kupac obavezno treba predočiti montažeru prilikom instalacije, da bi usluga bila provedena i jamstveni uvjeti bili ostvareni!
*Ukoliko se radi o montaži na otocima, molimo da nas obavezno kontaktirate prije kupnje jer usluga montaže možda neće biti dostupna za navedenu lokaciju ili neće biti moguća u navedenom roku! Stvarne troškovi trajekta, mostarine kupac dodatno plaća prilikom dolaska montera!
*Montaža se računa 3 radnih dana od dana zaprimanja uređaja