Postanite naš partner

Iskoristite prednosti internet trgovine i povećajte prihode prodajom vaših proizvoda.

Internet prodaja više nije budućnost, nego naša sadašnjost.

U doba pandemije, većina poslovanja uspjela je opstati samo uz pomoć online prodaje. Pritom ne mislimo samo na društvene mreže kao što su Instagram i Facebook koje su zaista vrlo korisne, nego na web shopove koji ostvaruju veliku prodaju svih mogućih usluga i proizvoda.

Za internet prodaju
ne postoji pandemija

Protekla godina je donijela velike promjene u poslovanju te je općenito internetska prodaja doživjela veliku ekspanziju – neke tvrtke su spasile svoj posao, a neke su, upravo zbog prodaje putem interneta imale neočekivano visoke prihode.

Ako već niste, vrijeme je da se uključite u internet prodaju i premjestite svoju prodaju s društvenih mreža, sajmova, fizičkih trgovina i javnih prezentacija na našu internet trgovinu koja je otvorena za vaše posjetitelje i potencijalne klijente u svako doba dana i noći!

Svaki proizvod ili usluga ima svog kupca i mi smo tu da vam pomognemo da ga nađete!

Zašto trebate eto.hr internet trgovinu?

  • Ako imate proizvod ili uslugu koju ste dosad promovirali i pokušavali prodati na društvenim mrežama, sajmovima, preko poznanika, na poslovnim druženjima i sl.
  • Želite mogućnost da vaši proizvodi budu profesionalno i pregledno prezentirani široj javnosti, uz mogućnost odabira proizvoda različitih boja ili veličina
  • Ako imate tvrtku/obrt čije usluge i proizvode želite predstaviti online zajednici
  • Ako želite mogućnost da vaše usluge ili proizvodi budu profesionalno i pregledno prezentirani široj javnosti te želite da što veći broj ljudi sazna za vas
  • Niste zadovoljni dosadašnjom prodajom ili ste pak zatrpani narudžbama koje pristižu s različitih prodajnih kanala te ih morate pojedinačno obrađivati, računati, pratiti i dostavljati
  • Ako vam se sviđa ideja da kupci mogu doći na jedno mjesto na kojemu imaju izbor svih vaših proizvoda s opisom, cijenom i fotografijama, koje mogu naručiti kad god im to odgovara, 365 dana u godini, dakle tijekom neradnih dana, vikenda, poslije ponoći, rano ujutro i sl.
  • Na jednom mjestu želite imati uvid u prodaju vaših proizvoda, pružiti vašim kupcima sigurnu kupovinu bankovnim karticama do 12 rata, i slati vaše proizvode HP dostavnom službom koja će vaš proizvod pokupiti na vašoj adresi već sljedeći dan, te dostaviti vašim kupcima na području Republike Hrvatske.
  • Želite uštedjeti svoje vrijeme objašnjavajući svakom pojedinom kupcu koliko proizvod košta, koje su njegove karakteristike, koji su materijali korišteni, u kojim veličinama su dostupni, za koliko dana dolazi dostava itd.
  • Želite izgraditi svoj brend, poboljšati vidljivost u online svijetu i postati konkurentni
  • Smatrate da imate dobar proizvod/e koji zaslužuju profesionalnu i vidljivu prezentaciju i promociju te da nema smisla da vaša konkurencija uzima svu zaradu samo zato što su oni dostupni online

Ako ste zainteresirani za suradnju ili imate pitanja slobodno nam se javite na našu kontakt formu ili na mail info@eto.hr. Naši prodajni predstavnici javit će Vam se u roku od 24 sata.