Postanite naš partner

Luma j.d.o.o. predstavlja internet trgovinu www.eto.hr koja je namijenjena za poslovne partnere i za krajnje kupce. Poslovni partneri Luma j.d.o.o. od sada mogu koristiti internet trgovinu www.eto.hr kao svoju vlastitu s mogućnošću prodaje vlastitih proizvoda na rate (do 12 rata) i osiguranom dostavom na području Republike Hrvatske.

U cilju podizanja konkurentnosti i povećanja prodaje na našoj internet trgovini, neprekidno ulažemo u marketing, kako bi Vaši proizvodi postali bliži krajnjim kupcima. Nastojimo proširiti našu prodajnu mrežu suradnjom s novim partnerima, te proširiti naš asortiman proizvoda.

Internet trgovina eto.hr jamči Vašim kupcima podizanje ukupnog doživljaja kupovine, zadovoljstva Vašim proizvodima i povjerenje u Vašu poslovnost te smo ponosni što podižemo konkurentnost i profitabilnost naših Partnera.
Pridružite nam se!

Ako ste zainteresirani za suradnju ili imate pitanja slobodno nam se javite na našu kontakt formu ili na mail info@eto.hr. Naši prodajni predstavnici javit će Vam se u roku od 24 sata.