Opći uvjeti korištenja

Informacije o trgovačkom društvu

Luma j.d.o.o. za trgovinu i usluge i turistička agencija
Kralja Krešimira IV 60
22213 Pirovac

Adresa elektroničke pošte:
podrska@eto.hr

Info telefon:
091/222 7667
Cijena poziva i obračunska jedinica za pozive naplaćuje se po cijeni poziva prema fiksnim mrežama telekomunikacijskog operatera korisnika.

Radno vrijeme korisničke podrške je radnim danom od 8:00 do 22:00 sata te vikendom 9:00 do 21:00 sat.

Tvrtka upisana u trgovački registar: Trgovački sud u Šibeniku / broj / Tt-10/8929-2/
Račun u Privredna banka d.d.
2402006-1100581806
IBAN HR5923400091110812224
Iznos temeljnoga kapitala društva: 10,00 kn / u cijelosti uplaćen u novcu

Članovi uprave društva: Marijo Milas

Matični broj: 04602366
OIB: 34371862090

Službenik za zaštitu osobnih podataka  
Adresa i mjesto rada: Pirovac, Kralja Krešimira IV 60 
Službeni e-pretinac: voditelj@eto.hr

Politika poslovanja u suzbijanju korupcije i mita
Standarde poslovanja tvrtke Luma j.d.o.o. u prevenciji korupcije možete pročitati ovdje.

Ovu internetsku stranicu uređuje Luma j.d.o.o., Kralja Krešimira IV 60, 22213 Pirovac, Hrvatska.
Podaci o društvu Luma j.d.o.o. (dalje u tekstu „Luma“), tvrtkama povezanima s Lumom i trećima dostupne na internetskoj stranici prikupljene su s dužnom pažnjom. Nastojimo na web stranici eto.hr objavljivati točne i aktualne podatke. Luma ne preuzima nikakvu odgovornost za pogreške u sadržaju na ovoj internetskoj stranici. Specifikacije proizvoda su dane na stranici prema našim saznanjima i uvjerenjima. Zadržavamo pravo pogreške u opisu i slici proizvoda. Slike proizvoda na ovoj internetskoj stranici su ilustrativne prirode. Slika koja ilustrira proizvod na internetskoj stranici eto.hr ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju proizvoda te kupac takve prozvode ne može reklamirati s te osnove.

Pristupom na stranicu bez ograničenja i pogovora prihvaćate ove Opće uvjete korištenja internetske stranice.
 

Opći uvjeti korištenja internetske stranice

1. Autorsko pravo

Naše su internetske stranice zaštićene autorskim pravom. Zaštitu autorskog prava posebice imaju sve kopije, prerade, prijevodi, pohranjivanje i obrada drugim sredstvima, uključujući pohranjivanje ili obradu elektroničkim sredstvima. Za uporabu dijela ili cijele internetske stranice potrebno je prvobitno pribaviti pisanu suglasnost tvrtke Luma j.d.o.o. I sadržaj i struktura internetske stranice zaštićene su autorskim pravom. Za svako umnažanje informacija ili podataka, osobito uporabu tekstova ili dijelova teksta ili slika potrebna je prethodna pisana suglasnost Lume. Ilustracije su zaštićene autorskim pravom. Prava distribucije i umnažanja ima Luma. Prava također važe u cijelosti kada se slike automatski ili ručno dodaju u arhivu.

2. Zaštitni znakovi

Eto logotip registriran je zaštitni znak tvrtke Luma j.d.o.o., njezinih podružnica, predstavništva, davatelja licence ili partnera u zajedničkom pothvatu. Neovlaštena uporaba ili zloporaba ovog zaštitnog znaka izričito je zabranjena i predstavlja kršenje zakona o zaštitnim znakovima, zakona o autorskom pravu, druga prava intelektualnog vlasništva ili propisa o nelojalnoj konkurenciji.

3. Odricanje od odgovornosti za internetske stranice trećih strana

  1. Ove internetske stranice mogu sadržavati poveznice (tj. “hyperlinkove”) na druge internetske stranice koje uređuju treći i čiji sadržaj nije poznat Lumi. Luma samo omogućuje pristup tim stranicama, no ne preuzima nikakvu odgovornost u pogledu njihovog sadržaja. Naše poveznice na internetske stanice trećih namijenjene su lakšoj navigaciji za korisnika. Izjave prikazane na povezanim stranicama nisu naše. Izričito se ograđujemo od svakog sadržaja na internetskim stranicama trećih za koje postoje poveznice na našoj internetskoj stranici. Osobito ne preuzimamo nikakvu odgovornost za kršenja zakonskih odredbi ili kršenja prava trećih do kojih dolazi na tim stranicama.
  2. Za internetske stranice do kojih se dolazi putem hiperveza na Luminim stranicama i za njihov sadržaj odgovorni su isključivo vlasnici tih stranica, kao i za prodaju proizvoda koji se tamo nude te za rješavanje povezanih narudžbi.
  3. Luma ne preuzima nikakvu odgovornost za kršenje autorskih prava, zaštitnih znakova ili drugih prava intelektualnog vlasništva ili osobnih prava do kojeg dolazi na nekoj stranici kojoj se pristupa putem hiperveze.

4. Opće odricanje od odgovornosti

Odgovornost Lume za štetu koja nastaje zbog korištenja ove internetske stranice – neovisno o pravnom razlogu, uključujući delikt – ograničava se na štetu koja je nanesena namjerno ili grubim nemarom. Ako kao rezultat kršenja bitnih ugovornih obveza za Lumu nastane obvezna odgovornost, ukupni iznos potraživanja na ime odštete ograničen je na predvidivu odštetu. To ne utječe na Luminu odgovornost prema važećim propisima o odgovornosti za proizvode ili prema danim jamstvima. Navedena ograničenja odgovornosti nisu važeća u slučaju opasnosti po život, tjelesne ozljede ili opasnosti po zdravlje osobe.
Luma nastoji držati svoje internetske stranice čistima od virusa, ali nije u mogućnosti jamčiti njihovu potpunu odsutnost. Stoga preporučamo da se poduzmu potrebne mjere zaštite od virusa (npr. uporaba antivirusnih programa za detekciju virusa) prije preuzimanja dokumenata i podataka.
Luma ne jamči da proizvodi ponuđeni na njezinim internetskim stranicama ne sadrže greške te ne jamči dostupnost tih proizvoda.

Razno

Ovi Opći uvjeti korištenja regulirani su i tumače se u skladu sa zakonima Republike Hrvatske s isključenjem UN-ove Konvencije o ugovorima za međunarodnu prodaju robe te se primjena te Konvencije na ove Opće uvjete korištenja ovime izričito izuzima. Nadležnost za sve sporove vezane uz ovu internetsku stranicu je u Zagrebu, Hrvatska. Ako je neka od odredbi ovih Općih uvjeta korištenja nevažeća ili postane nevažeća, to ne utječe na valjanost preostalih odredbi.