Kako se registrirati na eto.hr

Prvi korak do sigurne kupnje je registracija. Tako ćete moći u potpunosti iskoristiti sve pogodnosti koje vam eKupi pruža, a prijavom na naš newsletter možete biti sigurni da nećete propustiti niti jednu akciju niti novitet koji smo dodali u našu ponudu.

Kliknite na link za prijavu

Sam proces registracije je vrlo jednostavan i kratak. Kliknite na polje „Prijava/Registracija“ u gornjem desnom kutu svake stranice te zatim ako ste postojeći korisnik u dio “Prijava” upišite svoje podatke. Ukoliko ste novi korisnik u dio “Registracija” unesite podatke te se registrirajte. Bez brige, slanje vaših podataka je u potpunosti sigurno jer se pri prijavi i registraciji koriste sigurnosni protokoli koji onemogućuju zlouporabu osobnih podataka.

Upišite svoje podatke za registraciju

Upišite svoju e-mail adresu i kliknite gumb “Registracija”. Potvrda o vašoj registraciji sa korisničkim podacima koje ste upisali stiže na vaš e-mail u nekoliko trenutaka, čime je vaša registracija uspješno završena i možete nastaviti pregledavati našu ponudu te kreirati listu želja ili odmah dodavati proizvode u košaricu i tako sigurno kupovati.

Pridružite nam se!

Slijedite upute koje ste upravo prošli i pridružite se eto.hr gdje svakodnevno imate mogućnost kupnje više od 50.000 različitih proizvoda po pristupačnim cijenama, uz mogućnosti jednokratnog i obročnog plaćanja te brzu i pouzdanu isporuku u cijeloj Hrvatskoj.

Istražite i ostale pogodnosti

Prijavite se na naš newsletter i budite na vrijeme informirani o našim akcijama i novim proizvodima u ponudi. Ukoliko u bilo kojem trenutku zatrebate pomoć, slobodno nas kontaktirajte.