Kako kupovati na eto?

Samo nekoliko koraka dijele vas od kupnje na našoj internet trgovini.

Odaberite proizvod koji želite kupiti i zatim kliknite na “Dodaj u košaricu“. Nakon kupovine jednog ili više proizvoda, kliknite na “Vidi košaricu” kako bi vidjeli sadržaj Vaše košarice. U pregledu košarice možete mijenjati količinu proizvoda koje ste odabrali, te u slučaju da niste zadovoljni svojim odabirom možete isprazniti pojedinu stavku košarice (artikl) klikom na crveni znak “x” na početku pojedine stavke. Ako imate kod za popust, unesite ga u polje „Kod kupona“ i kliknite gumb “Primijeni kupon”. Na jednoj narudžbi moguće je iskoristiti jedan poklon kod. Ako nemate kod za popust, polje „Kod kupona“ ostavite prazno.

Registrirajte se (ako nemate svoj korisnički profil na eto, detalje potražite na linku ili se samo prijavite ako već imate svoj korisnički profil na našoj stranici sa svojim podacima.

Korak 1 – Adresa za dostavu

U ovo polje upisujete točnu adresu dostave proizvoda. Prvo odaberete zemlju, a zatim se otvori polje sa detaljnijim informacijama koje morate popuniti.
Ukoliko želite R1 račun označite polje “Želim R1 račun i ispunite tražene podatke.” Više o R1 računu provjerite na ovom linku.
Ukoliko označite polje “Spremi adresu za pošiljku” kod svake slijedeće narudžbe nećete trebati ponovo upisivati adresu već će ona biti spremljena na vašem profilu.

Korak 2 – Način slanja

Odaberite između:

  • Dostava na adresu (kod ovog koraka možete birati željeni datum dostave)

U polje “Napomena” upišite i dodatne želje ukoliko ih imate.

Korak 3 – Plaćanje i Adresa za račun

Odaberite željeni način plaćanja:

  • Plaćanje gotovinom pri preuzimanju
  • Plaćanje karticom
  • Virmansko plaćanje
  • Corvuspay by IBAN

Ukoliko želite da vam adresa za dostavu bude i adresa na računu odaberite “Koristi moju adresu za dostavu”.

Kraj: Uspješno kreirana narudžba
Ako ste  slijedili ove korake, na e-mail će vam stići potvrda narudžbe koju svakako čuvajte. U tom se e-mailu nalaze svi podaci o Vašoj narudžbi kao i njena šifra.

Nadamo se da su vam ove upute bile korisne te da ste uspješno izvršili svoju narudžbu. Ukoliko imate još pitanja, slobodno nas kontaktirajte